Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1802g2505kcal342.4g0g126.2g0g
Porkkana 901g295kcal5.6g50.1g1.8g23g
Sipuli 541g164kcal6.8g26g1.1g9.2g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1757g703kcal29.9g144.1g1.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%901g1532kcal62.2g12.6g135.2g18g
Tomaatti, tuore901g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14508g10762kcal904.6g534g537.6g125.6g
Valittu annoskoko7254g5381kcal452.3g267g268.8g62.8g
Annoskoko puolitettuna3627g2691kcal226.2g133.5g134.4g31.4g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475