RukiisetSitruunamuikut

*Lado muikut työpöydälle ja sirota pinnalle suolaa, valkopippuria myllystä ja levitä tillisilppua.

*Lado muikut limittäin voideltuun matalaan uunivuokaan.

*Kaada päälle sitruunanmehu ja anna maustua jonkin aikaa viileässä.

*Sekoita sitruunan kuoriraaste kerman joukkoon ja kaada kalojen päälle.

Levitä päälle ruiskorppujauho tai jauhettua hapankorppujauhetta.

*Kypsennä uunissa 175 -asteessa 30-40 minuuttia.

Alkuperäinenohje Ruokamaailma / Yhteishyvä

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 4000g4300kcal762.4g0g136g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 16g45kcal1.7g6.8g0.3g4.2g
Tilli, tuore 800g240kcal29.5g7.2g6.4g16.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 400g87kcal1.2g6.4g0g0.4g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 1600g2613kcal43.2g43.2g240g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g400g1068kcal34g204.8g4g53.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14512g16705kcal1744g536.8g773.4g150g
Valittu annoskoko7256g8353kcal872g268.4g386.7g75g
Annoskoko puolitettuna3628g4176kcal436g134.2g193.4g37.5g
Arvot/100g100g115kcal12g3.7g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428489