Maukas kanakeitto (nesteenpoistaja)

Laita vesi, suola ja riisit kattilaan.

Keitä n. 10 min. Suikaloi paprikat, kesäkurpitsa ja sipuli.

Kuumenna puolet kasviöljystä paistinpannussa ja lisää kasvisuikaleet.

Anna muhia n. 5min ja kääntele välillä lastalla.

Mausta currylla (1tl), basilikalla (0,5 rlk) ja TUOREELLA inkiväärillä (1 rlk).

Kaada kasvikset kattilaan.

Ruskista broileri ja lisää se kattilaan.

Lisää maissi ja tuorejuusto.

Hauduta n. 5 minuuttia.

Ja ei kun syömään!
Varaudu siihen että nesteet lähtee kiertämään!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Oona2009

Jybis sanoi...

Missä vaiheessa kannattaa laittaa tuo tomaattimurska?

torstai 26.02.2009 klo 17:49

Jybis sanoi...

Tiiätkö mitä! sain juuri lemppari ruuan, näin hyvää keittoa en oo syöny sitten koskaan.

torstai 26.02.2009 klo 18:32

AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 21g77kcal1.7g16.8g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa63g11kcal0.3g1.6g0.4g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka 75g127kcal14.7g0.9g7.1g0g
Maissi jyvät 15g22kcal0.4g3.8g0.4g0.6g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour38g113kcal1.3g1.6g11.3g0.4g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1452g869kcal40.4g68.6g46.6g10.4g
Valittu annoskoko726g435kcal20.2g34.3g23.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna363g217kcal10.1g17.2g11.7g2.6g
Arvot/100g100g60kcal2.8g4.7g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102915