Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 225g79kcal10.4g4.4g0.7g5.6g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.8g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g7.5g18kcal0.4g3.1g0.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 38g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1454g304kcal26.2g33.8g3.6g13.2g
Valittu annoskoko727g152kcal13.1g16.9g1.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna364g76kcal6.6g8.5g0.9g3.3g
Arvot/100g100g21kcal1.8g2.3g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122