Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1998g481kcal36.2g44g6g46g
Parsakaali brokkoli 1998g701kcal92.3g39g6g50g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1599g1727kcal361.3g0g28.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 799g1384kcal60.7g18.4g119.9g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl799g2718kcal16g21.6g287.8g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14528g15257kcal1133g246g1037g192g
Valittu annoskoko7264g7629kcal566.5g123g518.5g96g
Annoskoko puolitettuna3632g3814kcal283.3g61.5g259.3g48g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315