Broilergratiini (VHH)

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 454 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2000g481kcal36.2g44g6g46g
Parsakaali brokkoli 2000g701kcal92.4g39g6g50g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton1600g1728kcal361.6g0g28.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 800g1385kcal60.8g18.4g120g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl800g2720kcal16g21.6g288g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14540g15270kcal1134g246g1037.6g192g
Valittu annoskoko7270g7635kcal567g123g518.8g96g
Annoskoko puolitettuna3635g3817kcal283.5g61.5g259.4g48g
Arvot/100g100g105kcal7.8g1.7g7.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242315