Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 3003g1157kcal25.8g234.5g4.8g53.7g
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1201g1489kcal38.4g49.2g126.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14544g5662kcal140.2g576.6g292.2g107.6g
Valittu annoskoko7272g2831kcal70.1g288.3g146.1g53.8g
Annoskoko puolitettuna3636g1415kcal35.1g144.2g73.1g26.9g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153