Suklaakeksit

Aineksiin lisäksi: 1 tl ruokasoodaa ja 1 tl vaniljaesanssia.

Ohje Nigella Express-ohjelmasta, suklaan osalta kevennetty versio.

Sulata tumma suklaa, vaahdota voi ja sokerit.

Lisää voi-sokerivaahtoon vanilja, sekoita, lisää sulanut suklaa, sekoita, ja lisää kylmä kananmuna.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seokseen.

Lisää viimeisenä taikinaan pieniä suklaan paloja.

Tee taikinasta 12 isoa keksiä (alkuperäinen ohje).

Paista 170 asteessa 18 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 26 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 110g797kcal1.3g0.4g89.4g0g
Ruokosokeri66g269kcal0g65.9g0g0g
Sokeri 53g214kcal0g52.7g0g0g
Suklaa tumma 176g908kcal6.9g93.7g54.5g9.3g
Vehnäjauho puolikarkea 132g453kcal13.4g92.3g1.6g4.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 26g98kcal4.9g2.9g5.7g8g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g5g0g
Suklaa keskiarvo 114g596kcal11.6g61.6g33g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g6807kcal88.2g739.2g378.4g48.8g
Valittu annoskoko728g3403kcal44.1g369.6g189.2g24.4g
Annoskoko puolitettuna364g1702kcal22.1g184.8g94.6g12.2g
Arvot/100g100g468kcal6.1g50.8g26g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145244