Vinopipari / Kulmapipari

Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!

Reseptistä tulee n. 60 annosta ja yksi annos painaa n. 13 grammaa

Samuo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi suolaton 242g1755kcal2.9g1g196.6g0g
Sokeri 165g668kcal0g164.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 283g971kcal28.8g198.1g3.4g9.9g
Siirappi 39g117kcal0g28.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g7019kcal63.4g784.2g400g19.8g
Valittu annoskoko728g3510kcal31.7g392.1g200g9.9g
Annoskoko puolitettuna364g1755kcal15.9g196.1g100g5g
Arvot/100g100g482kcal4.4g53.9g27.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222579