Helppo siskonmakkarasoppa

Kiehauta vedessä fondi, noin 8 maustepippuria ja yksi laakerinlehti.

Laita jäiset perunat & kasvikset fondiin ja odota, että alkaa kiehua.

Laske lämpötila (sähköliedellä n 3), anna vielä kiehua 5-10 minuuttia.

Purista makkarat palleroiksi liemeen, laita lämpö pois, kansi päälle ja jätä kattila liedelle.

Anna muhia noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 416 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siskonmakkara, wursti, 100g175g385kcal18.7g1.1g29.8g0g
Peruna&keittokasvikset (Apetit), annos 750g263g150kcal3.7g32.6g0.5g0g
Vesi280g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g10g8.8kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g1087kcal45.4g68g62g0.2g
Valittu annoskoko728g544kcal22.7g34g31g0.1g
Annoskoko puolitettuna364g272kcal11.4g17g15.5g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.1g4.7g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325503