Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 13g95kcal0.2g0.1g10.7g0g
Sipulikuutiot Apetit44g11kcal0.5g2.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g8.8g26kcal1.4g0.6g2g0g
Maustepippuri, annos 1g4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Poronpaisti 439g799kcal135.2g0g28.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1456g1863kcal274.6g5.6g82g0g
Valittu annoskoko728g932kcal137.3g2.8g41g0g
Annoskoko puolitettuna364g466kcal68.7g1.4g20.5g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368478