Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 44g168kcal16.9g20.3g1g4.5g
Kaali, valkokaali203g43kcal2.4g6.9g0.4g4.3g
Sipuli (käsittelemätön)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g481kcal40.8g65.6g3.2g21.8g
Valittu annoskoko729g240kcal20.4g32.8g1.6g10.9g
Annoskoko puolitettuna364g120kcal10.2g16.4g0.8g5.5g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437