Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%3724g5176kcal707.5g0g260.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1536g1935kcal169g4.6g138.2g0g
Maitorahka, Valio, 0,31164g756kcal128g48.9g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)698g189kcal9.1g33.5g1.4g11.9g
Suola, annos 3g93g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 65g71kcal5.1g10.6g0.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g16254kcal2037.4g195.2g808.4g26.6g
Valittu annoskoko7280g8127kcal1018.7g97.6g404.2g13.3g
Annoskoko puolitettuna3640g4064kcal509.4g48.8g202.1g6.7g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701