Rapamahan majoneesi

Sitruunamehua, etikkaa voi laittaa viinietikan sjiaan.

Mausteeksi suola ja mustapippuri.

Mahdollisesti vähän sinappia.

Laita aineet mainitussa järjestyksessä kapeaan ja korkeaan astiaan.

Pistä sauvasekoitin astian pohjalle, käynnistä se ja sekoita sillä koko ajan, vähitellen nostaen.

Paina sauvasekoitin vielä kerran alas ja ylös, sen ollessa käynnissä.

Paras tulos saavutetaan huoneenlämpöisillä aineksilla ja mahdollisimman uusilla munilla

Kopsattu karppaus.

Info foorumilta

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Sassu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5600g49280kcal0g0g5600g0g
Viinietikka 140g29kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g103011kcal385g10.6g11515.8g0g
Valittu annoskoko7280g51506kcal192.5g5.3g5757.9g0g
Annoskoko puolitettuna3640g25753kcal96.3g2.7g2879g0g
Arvot/100g100g708kcal2.6g0.1g79.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202495