Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 838g538kcal26.8g40.4g29.3g0.1g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g4192g4611kcal1048g0g41.9g0g
Korppujauho (Pirkka)699g2501kcal97.8g489.1g15.4g34.9g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1537g2193kcal192.1g4.6g157.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g19733kcal2731.6g1077.2g488.4g70g
Valittu annoskoko7280g9867kcal1365.8g538.6g244.2g35g
Annoskoko puolitettuna3640g4933kcal682.9g269.3g122.1g17.5g
Arvot/100g100g136kcal18.8g7.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567