Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 1001g2124kcal99.4g9.1g190.3g0.3g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1502g856kcal21g186.3g3g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 601g179kcal11.4g21g1.6g14.7g
Vesi, vesijohtovesi 4006g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix100g50kcal1.5g10g0.5g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g30g36kcal0.8g1.8g2.7g0.5g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Ruohosipuli 20g4.5kcal0.3g0.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g6612kcal273.2g472.4g397.8g42.6g
Valittu annoskoko7280g3306kcal136.6g236.2g198.9g21.3g
Annoskoko puolitettuna3640g1653kcal68.3g118.1g99.5g10.7g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845