Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3267g663kcal19.6g124.1g9.8g45.7g
Valkosipuli 112g121kcal8.8g18.3g0.7g2.4g
Limemehu (Tymbark), annos 100g933g448kcal0.9g112g0.9g0g
Hunaja 47g154kcal0.2g37.7g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl121g1092kcal0g0g121.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g5968kcal90.4g724.2g287.8g135.4g
Valittu annoskoko7280g2984kcal45.2g362.1g143.9g67.7g
Annoskoko puolitettuna3640g1492kcal22.6g181.1g72g33.9g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314