Marianne-vadelmajuustokakku

POHJA
1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!)
2. Murskaa keksit
3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon
4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle

TÄYTE
1. Laita liivatelehdet (4 kpl) kylmään veteen likoamaan
3. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon (200g maustettua tuorejuustoa tai esim. 100 g maustamatonta tuorejuustoa + 100 g maustettua rahkaa, oman maun mukaan)
4. Lisää tomusokeri ja halutessasi Marianne Crush
5. Kuumenna kattilassa 1/4 dl mitä tahansa mehua ja lisää siihen puristetut liivatelehdet
6. Kaada mehu täytteen joukkoon
7. Lisää marjat irtopohjavuokaan keksipohjan päälle ennen täytettä TAI lisää hieman täytettä ja sen päälle marjat, ennen kuin kaadat koko täytteen pohjan päälle
8. Anna jähmettyä yön yli jääkaapissa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Pallasathene
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi839g3774kcal54.5g503.2g176.1g26g
Voi, 1 tl, 5 g280g2041kcal2.8g2.8g223.7g0g
Sokeri 134g545kcal0g134.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g179kcal0g44.3g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1957g669kcal19.6g80.2g15.7g72.4g
Flora Vanilla 12%1342g2550kcal60.4g214.7g161g0g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g839g2097kcal48.6g26.8g197.1g1.7g
Vaniljarahka (Valio), annos 200g1007g1610kcal73.5g16.1g70.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g168g671kcal0g167.7g0g0g
Liivatelehti, gelatiini112g390kcal95.7g0g0.1g0g
Marianne crush 150g559g2404kcal6.7g480.9g47g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14560g33861kcal723.6g3341.6g1782.4g219.2g
Valittu annoskoko7280g16930kcal361.8g1670.8g891.2g109.6g
Annoskoko puolitettuna3640g8465kcal180.9g835.4g445.6g54.8g
Arvot/100g100g233kcal5g23g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354901