Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha94g144kcal18.1g0g7.9g0g
Lanttu 94g27kcal0.9g4.3g0.3g1.7g
Palsternakka 56g36kcal0.3g6.6g0.2g2.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g122g34kcal0.7g7.2g0.2g3g
Tomaattimurska, 1 prk75g20kcal0.4g4g0.1g1g
Sipuli 94g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g1.9g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Naudanliha23g36kcal4.5g0g2g0g
Lanttu 23g6.8kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Palsternakka 14g8.9kcal0.1g1.7g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.5kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Tomaattimurska, 1 prk19g5kcal0.1g1g0g0.3g
Sipuli 23g7.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy 2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.4g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g1118kcal62.8g91.2g51.2g27g
Valittu annoskoko729g559kcal31.4g45.6g25.6g13.5g
Annoskoko puolitettuna365g280kcal15.7g22.8g12.8g6.8g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794