Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 374g402kcal71.3g0g12.7g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g187g567kcal35.6g0.9g46.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkoviini kuiva 75g51kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g2107kcal217.2g13.2g119.4g5g
Valittu annoskoko729g1053kcal108.6g6.6g59.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna365g527kcal54.3g3.3g29.9g1.3g
Arvot/100g100g145kcal14.9g0.9g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794