Poropata

Ruskista jauheliha ja mausta.

Laita kerroksittain pataan kasvissuikaleiden kanssa.

Huuhtele paistinpannu vedellä ja kaada loput mausteet veden seassa pataan.

Hauduta uunissa 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 211g269kcal45.6g0g9.5g0g
Sipuli kuivattu 8.1g22kcal0.9g2.8g0.1g2.8g
Fenkoli, annos 100g2.2g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Korianteri, annos 10g2.2g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g1.1g4kcal0.1g0.6g0.2g0.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g81g23kcal0.9g3.9g0.3g2.4g
Itämaiset wok vihannekset (Rainbow), annos 450g202g81kcal4.3g13.8g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 180g0kcal0g0g0g0g
Pesto Rosso, Rainbow27g103kcal1.8g2.6g9.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1458g1005kcal107.2g48g40.6g14g
Valittu annoskoko729g503kcal53.6g24g20.3g7g
Annoskoko puolitettuna364g251kcal26.8g12g10.2g3.5g
Arvot/100g100g69kcal7.4g3.3g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395521