Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea125g13kcal1.4g1g0.2g1.5g
Herkkusieni 50g8kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Miniluumutomaatti, annos 250g63g13kcal0.4g2.1g0.2g0g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g225g90kcal3.4g13.5g0.7g5.6g
Katkarapu 90g62kcal13g0g1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Sinappi, Dijon, 1 tl12g17kcal0.6g1.1g1.1g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)15g31kcal0.2g6.9g0.3g0g
Hunaja 6.5g22kcal0g5.3g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1459g597kcal44.2g74.6g8.2g21g
Valittu annoskoko730g298kcal22.1g37.3g4.1g10.5g
Annoskoko puolitettuna365g149kcal11.1g18.7g2.1g5.3g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364