Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4832g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g242g24kcal3.6g0g1.4g205.4g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g133g478kcal59.8g53.1g8g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale362g217kcal36.2g18.1g1.1g264.5g
Manteli, jauhettu, n. 1dl1691g10181kcal407.6g111.6g913.2g118.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g21801kcal1014.4g365.6g1847.4g1176.6g
Valittu annoskoko7296g10901kcal507.2g182.8g923.7g588.3g
Annoskoko puolitettuna3648g5450kcal253.6g91.4g461.9g294.2g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174