Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 4776g522kcal26.7g66.9g4.8g33.4g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2388g3159kcal62.8g76.4g286.6g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 60g197kcal0.3g48.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g7757kcal179.6g383g582.8g66.8g
Valittu annoskoko7296g3879kcal89.8g191.5g291.4g33.4g
Annoskoko puolitettuna3648g1939kcal44.9g95.8g145.7g16.7g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021