Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1336g4677kcal80.2g1015.6g22.7g26.7g
Vesi, vesijohtovesi 1069g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g4811g1684kcal48.1g312.7g24.1g38.5g
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14592g12721kcal256.6g2656.6g93.6g130.4g
Valittu annoskoko7296g6361kcal128.3g1328.3g46.8g65.2g
Annoskoko puolitettuna3648g3180kcal64.2g664.2g23.4g32.6g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139