Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g27g6.8kcal0.4g1.1g0.1g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow23g20kcal1.1g3.5g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g136kcal11.4g9.2g5.8g2.4g
Valittu annoskoko73g68kcal5.7g4.6g2.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g34kcal2.9g2.3g1.5g0.6g
Arvot/100g100g93kcal7.8g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465