Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%37g52kcal7.1g0g2.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu15g19kcal1.7g0g1.4g0g
Maitorahka, Valio, 0,312g7.6kcal1.3g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g163kcal20.6g1.8g8g0.2g
Valittu annoskoko73g82kcal10.3g0.9g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g41kcal5.2g0.5g2g0.1g
Arvot/100g100g112kcal14.1g1.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701