Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 21g35kcal3.5g0g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 2.6g6.6kcal0.7g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g34g12kcal0.6g2.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g219kcal10.2g5.4g17.8g2.2g
Valittu annoskoko73g110kcal5.1g2.7g8.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g55kcal2.6g1.4g4.5g0.6g
Arvot/100g100g150kcal7g3.7g12.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481