Karpin toscakakku

Vatkaa munat ja makeutusjauhe vaahdoksi.

Lisää varovasti mantelijauhe ja leivinjauhe.

Kaada vuokaan ja uuniin
180 asteeseen noin puoli tuntia.

Sulata kuorutteeseen voi ja lisää kerma ja kiehauta.

lisää mantelilastut ja makeutusaine.

Lisää kakun päälle ja hetkeksi uuniin 220 asteeseen että kuorrutus ruskettuu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu36g46kcal4g0.1g3.3g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g64kcal2.5g0.7g5.7g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.1g52kcal0.1g0.1g5.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.1g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Mantelilastu (A la meira)10g59kcal2.4g0.7g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g502kcal18.2g7.4g44.8g0g
Valittu annoskoko73g251kcal9.1g3.7g22.4g0g
Annoskoko puolitettuna37g126kcal4.6g1.9g11.2g0g
Arvot/100g100g342kcal12.4g5g30.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209345