Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g2.6g12kcal0.5g0g1.1g0.7g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g2.6g15kcal0.6g0.5g1.3g0.2g
Siirappi 2.4g7.3kcal0g1.8g0g0g
Hiiva, 50g0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale8.7g30kcal1.2g4.9g0.6g0.4g
Grahamjauho 24g80kcal2.6g14.8g0.5g2.4g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl7g24kcal1g4.5g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g336kcal12g53g7.4g8.2g
Valittu annoskoko73g168kcal6g26.5g3.7g4.1g
Annoskoko puolitettuna37g84kcal3g13.3g1.9g2.1g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.3g5.1g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286