Tonnikala-tomaattimuffinssit

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita sekaan tonnikala nesteineen.

Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi ja laita sekaan.

Mausta sitruunapippurilla, tillillä, yrttisuolalla.

Lisää maito ja kananmunat.

Annostele muffinssivuokiin ja paista 225'c n. 15min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Sannakle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g5.6g20kcal0.7g3.9g0.2g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Kaurahiutale 3.8g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.7kcal0g0.4g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g9g5.3kcal0.8g0.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow17g17kcal3.5g0.1g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.7g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g245kcal16.2g28g7g2.8g
Valittu annoskoko73g123kcal8.1g14g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna37g61kcal4.1g7g1.8g0.7g
Arvot/100g100g168kcal11.1g19.2g4.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307499