Poropötköt

Sekoita ainekset keskenään huolella ja tee niistä haluamasi kokoinen pötkö.

Kääri se folioon huolella ha tee pienet reiät hammastikulla pääli puolelle.

Paista 100-150 asteessa n. 2,5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha 64g81kcal13.8g0g2.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.9g6.5kcal0.2g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g183kcal28.2g3.8g5.8g0.4g
Valittu annoskoko73g91kcal14.1g1.9g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g46kcal7.1g1g1.5g0.1g
Arvot/100g100g125kcal19.3g2.6g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397286