Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto13g43kcal2.5g0g3.6g0g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 42g15kcal1.9g0.8g0.1g1g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)1.7g4.5kcal0.2g0.2g0.3g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g8.3g27kcal0.2g0.2g2.7g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g183kcal10g3.4g13.4g2.2g
Valittu annoskoko73g92kcal5g1.7g6.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g46kcal2.5g0.9g3.4g0.6g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.3g9.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036