Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g8.9g8.8kcal0.8g0.6g0.3g0.1g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g25g43kcal5g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g103kcal11.6g1.2g5.6g0.2g
Valittu annoskoko73g51kcal5.8g0.6g2.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g26kcal2.9g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505