Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g19g3.8kcal0.2g0.6g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Emmental, mustaleima1.9g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Herkkusieni säilyke 16g2.7kcal0.3g0g0g0.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.6kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g94kcal2.4g2.8g7.4g1.2g
Valittu annoskoko74g47kcal1.2g1.4g3.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g24kcal0.6g0.7g1.9g0.3g
Arvot/100g100g64kcal1.6g1.9g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087