Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 16g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Nauris 12g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 4.2g13kcal0.8g0.1g1.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g90kcal5.2g6.6g4.2g1.8g
Valittu annoskoko73g45kcal2.6g3.3g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g22kcal1.3g1.7g1.1g0.5g
Arvot/100g100g61kcal3.5g4.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713