Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g13g4.6kcal0.3g0.6g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.5g0.9g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%10g8.3kcal0.3g0.6g0.5g0g
Sipuli 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g173kcal13.2g4g11.4g0.2g
Valittu annoskoko73g87kcal6.6g2g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g43kcal3.3g1g2.9g0.1g
Arvot/100g100g118kcal9g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329