Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Pirkka luomu tomaattimurska39g12kcal0.5g2.5g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 23g31kcal2g4.1g0.5g1.2g
Hunaja 1.6g5.2kcal0g1.3g0g0g
Viinietikka 2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g123kcal5.2g16.4g3.8g2.6g
Valittu annoskoko73g62kcal2.6g8.2g1.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna37g31kcal1.3g4.1g1g0.7g
Arvot/100g100g84kcal3.5g11.2g2.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570