Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g46g120kcal8g0g9.1g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g4g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Korppujauho 2.3g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.9g25kcal0g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g336kcal17g4.6g26.4g0.4g
Valittu annoskoko74g168kcal8.5g2.3g13.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g84kcal4.3g1.2g6.6g0.1g
Arvot/100g100g229kcal11.6g3.1g18g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807