Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 31g68kcal5.4g0g5.2g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus12g43kcal1.7g0.1g3.9g0g
Aurajuusto7.6g26kcal1.5g0g2.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl10g13kcal1.3g0g0.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 4.4g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Oregano, kuivattu 0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Basilika, kuivattu 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g348kcal21g2g27.8g1.4g
Valittu annoskoko74g174kcal10.5g1g13.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g87kcal5.3g0.5g7g0.4g
Arvot/100g100g237kcal14.3g1.4g18.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771