Kana-pesto-pasta

Keitä pasta

Ruskista kananpojan maustamattomat suikaleet oliiviöljyssä.

Paista silputtu sipuli, suikaloitu paprika kanasuikaleiden ohessa, lopussa lisää jäiset herneet, lisää pasta ja sekoita pesto joukkoon.

Mausta pippurilla ja haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Mama11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)29g33kcal6.7g0g0.6g0g
Paprika keskiarvo 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Herne 6.2g4.3kcal0.3g0.6g0g0.2g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Pesto, punainen Eldorado7.3g36kcal0.4g0.8g3.5g0g
Täysjyväpasta keittämätön (Pirkka), annos 75g18g60kcal2.2g12.4g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g286kcal19.4g28.8g10.2g3.2g
Valittu annoskoko74g143kcal9.7g14.4g5.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna37g72kcal4.9g7.2g2.6g0.8g
Arvot/100g100g195kcal13.2g19.6g6.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275615