Inkivääri-luumukakku

Keitä luumu ja raastettu inkivääri pehmeiksi.

Soseuta, makeuta ja mausta (esim.

vaniljaa, piparkakkumaustetta, sitruunaa).

Lisää rahka, kananmuna.

Lisää jauhoihin leivinjauhe (1 tl) ja sooda (2 tl). Sekoita taikinaan.

Paista voidellussa vuoassa 175 asteessa noin tunti.

---
Jauhoja kuluu vajaa 2 dl, voi olla vehnää, ruista, hirssiä, kookosta..

käytä tarvittaessa ksantaania.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Minttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luumu kivetön, kuivattu 15g30kcal0.6g5.5g0.1g1.3g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu5.5g4.4kcal0.1g1g0g0.1g
Maitorahka,maustamaton rasvaton (Rainbow), annos 250g18g12kcal2g0.7g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Agave siirappi (Biona), annos 20g1.5g4.4kcal0g1.1g0g0g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.3g22kcal0.6g4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g157kcal7.6g24.8g1.4g4.8g
Valittu annoskoko74g79kcal3.8g12.4g0.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna37g39kcal1.9g6.2g0.4g1.2g
Arvot/100g100g107kcal5.2g16.8g1g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317054