Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g12g20kcal1.2g0.9g1.2g0.1g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g3.6g4.7kcal0.4g0.1g0.3g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g76kcal4g7g3.4g0.8g
Valittu annoskoko74g38kcal2g3.5g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g19kcal1g1.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g52kcal2.7g4.8g2.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530