Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio28g25kcal1.3g1.4g1.7g0g
Paprika vihreä 7g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 5.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sinappi 1.4g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g149kcal11g4g10g0.4g
Valittu annoskoko74g74kcal5.5g2g5g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g37kcal2.8g1g2.5g0.1g
Arvot/100g100g101kcal7.5g2.7g6.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251