Lihamureke (karppi)

Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha42g70kcal8g0g4.2g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 14g19kcal0.4g0.5g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.8g6kcal0.5g0g0.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Kaurahiutale 2.8g11kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g219kcal19g5.8g13g1g
Valittu annoskoko74g110kcal9.5g2.9g6.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g55kcal4.8g1.5g3.3g0.3g
Arvot/100g100g149kcal12.9g3.9g8.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227897