Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g19g7.9kcal0g1.8g0g0.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.7g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 8.3g19kcal1.5g0g1.4g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g58kcal3.2g3.8g3g1g
Valittu annoskoko74g29kcal1.6g1.9g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g15kcal0.8g1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511