Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g69g93kcal11.7g1.4g4.7g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.5g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Rypsiöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g232kcal24.2g2.8g14.4g0g
Valittu annoskoko74g116kcal12.1g1.4g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna37g58kcal6.1g0.7g3.6g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g1.9g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679