Pannukakku - jauheliha-aurajuusto-sipuli-oltermanni

Pannukakkupohja

8 dl maitoa
4 munaa
4 dl jauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
20 g juoksevaa margariinia

Täytteeksi
400 g jauhalihaa
1 pieni sipuli
pala purjosipulia
60 g aurajuustoa
100 g juustoraastetta (Oltermanni)

Margariini taikinassa tekee pinnan rapeammaksi, mutta voi jättää poiskin.

Leivinpaperi pellille, voitelu auttaa pannukakun irtoamisessa.

Anna taikinan turvota 1/2 tuntia, ennen paistamista.

Pohjaa voi paistaa hetken, ennen kuin laittaa täytteen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g10g36kcal1.3g7.1g0.2g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)0.8g3kcal0g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 16g22kcal2.9g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.4g8kcal0.5g0g0.7g0g
Oltermanni 17%3.1g8.5kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g206kcal15g17.8g8.2g0g
Valittu annoskoko74g103kcal7.5g8.9g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna37g52kcal3.8g4.5g2.1g0g
Arvot/100g100g140kcal10.2g12.1g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147506