Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 14g14kcal0.3g0.1g1.3g0.2g
Pekoni, paistettu 10g52kcal1.6g0g5.1g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti6.3g18kcal0.2g0.4g1.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.2g0.4g4.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Kasvisliemi laimennettu 13g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 13g2.4kcal0g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g332kcal4.8g3.2g33.4g0.4g
Valittu annoskoko74g166kcal2.4g1.6g16.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g83kcal1.2g0.8g8.4g0.1g
Arvot/100g100g225kcal3.2g2.2g22.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804