Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g23g46kcal4.6g0g3g0g
Oliiviöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Perunasipulisekoitus 500g11g7.8kcal0.2g1.7g0g0g
Suolapähkinä 0.3g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow37g15kcal0.8g2.5g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g162kcal11.6g8.6g8.8g2.2g
Valittu annoskoko74g81kcal5.8g4.3g4.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g41kcal2.9g2.2g2.2g0.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g5.8g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722